Ikigaiebre

REBRE AMB IKIGAIEBRE- SAWABONA ART CAFE

RE-BRE té com a objectiu implantar un projecte d’economia circular per recuperar els residus plàstics del Delta de l’Ebre i reconvertir-lo en recursos útils per a la societat.

Al Delta de l’Ebre, actualment es recollent  de ​11 a 15 tones​ de deixalles cada any, entre elles un 60% deresidus plàstics. Aquest residus malmeten la naturaleza, als humans i l´’ecosistema del Delta.Durant varis anys el nostre equip ha estat investigant sobre la injeccióde plàstics, la impressió de biopolimers de forma aditiva ambimpressores 3d i el prototipatge de models industrials. Canviar la idea de reciclatge de la societat d’una forma molt més directa i tangible, fent que el reciclatge passi de ser una carga necessària, a ser una font de recursos i beneficis.

La nostra missió és reduir al màxim els residus que es generen al Delta de l’Ebre, sobretot en l’àmbit del parc natural. Però també volem formar part de la consciènciade la població als nuclis urbans. Crear una consciència de reciclatge de proximitat,tangible i amb diferents estratègies de retorn monetari o de producte .

Quants residus plàstics gèneres al dia? un cop ho tinguis,multiplicat per 20.000 (població d’Amposta).Nosaltres podem donar sortida, entre el 10% i 20% del total de residus plàstics.

Tenim la possibilitat d´adaptar-nos als diferents sectors per poder crear una gamma amplia de productes, ja que disposem d’un equip de professionals amb coneixements, conscients de la problemàtica actual i una visió del futur amplia.

La societat està més compromesa amb la naturalesa, el reciclatge i l’aprofitament de recursos sostenibles,per això Rebre vol afavorir aquells col·lectius socials més vulnerables o amb més risc d’exclusió social. Nosaltres converitem aquest residus en segones oportunitats, objectes que tinguin una altra vida ùtil o que formin part d’algun projecte social, com per exemple renovar el mobiliari de les instal·lacions públiques amb plàstic reciclat.   

L´iniciativa pretén minimitzar l’ús dels plàstics sintètics, afavorir la útilització de plàstic d’origen natural i desenvolupa a traves de transformacions productes i serveis reciclats i reutilitzables des  d’una basant educativa, social i productiva.

Obrir xat
IKIGAIEBRE
Hola,
et podem ajudar?