Ikigaiebre

Polítiques de Cookies

IDENTIFICACIÓ DEL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

El responsable i titular d’aquest lloc web és NOM FISCAL DE L’EMPRESA des d’ara “El Portal”.

• Nom: IKIGAIEBRE
• NIF:
• Domicili Social:
• Activitat de la pàgina web:
• Correu electrònic: ikigaiebre@gmail.com
• Telèfon: 615968482

DRETS DE L’USUARI:

L’interessat o usuari de la nostra web pot exercir el seu dret d’accés a les dades personals relatives a l’interessat, i la seva rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-se a el tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades; c) quan el tractament estigui basat en l’article 6, apartat 1, lletra a), o l’article 9, apartat 2, lletra a), de l’art. 13 de l’RGPD o retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Per a això n’hi ha prou amb enviar un correu electrònic a l’correu indicat a l’inici d’aquesta pàgina.
En el termini de 30 dies des de la recepció de la sol·licitud, el responsable de l’tractament actuarà a la direcció sol·licitada per l’usuari.
L’usuari té dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control la qual serà notificada per escrit a l’adreça postal indicada a l’inici d’aquesta pàgina.

Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control

L’interessat tindrà dret a estar informat pel responsable de que pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control de qualsevol Estat de la UE, si considera que el tractament de les seves dades personals no s’ajusta al que disposa el Reglament.

Com Exercitar els seus drets

En aquesta pàgina us mostrem com pot configurar el seu navegador per acceptar, rebutjar i eliminar les galetes, abans o després de visitar el nostre lloc web, i també com pot configurar quins tipus de cookies pot acceptar directament des del nostre lloc web.

Això no obstant, si l’usuari del nostre web desitja contactar directament amb el responsable de l’tractament de cookies, pot fer-ho escrivint a l’Correu electrònic indicat a l’començament o per correu postal a l’adreça postal indicada a l’inici d’aquesta pàgina. L’usuari podrà ser informat i assessorat per exercitar els seus drets.

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES

“El Portal” té les següents bases legítimes per poder tractar les dades personals:

Execució de l’contracte

La base legal de l’tractament de les dades personals de l’interessat que es recullen és l’execució de l’contracte de compravenda. En aquest sentit, l’interessat està obligat a facilitar les dades que siguin necessàries per a la seva execució. En cas de no facilitar-nos aquestes dades no serà possible la realització de la compravenda.

Obligacions legals

La gestió i emissió de la factura de venda es basa en l’obligació legal de “El Portal” en la seva relació amb els clients.

Consentiment

En relació amb les següents finalitats la base legal de l’tractament de les dades personals de l’interessat serà el consentiment del mateix, en cas d’haver estat prestat:

– Gestió de l’registre a la pàgina web.
– Gestió de l’enviament d’informació sobre promocions exclusives, últimes novetats i informació personalitzada adaptada a l’perfil de la persona interessada.
– Resposta a l’exercici de drets ARCO +, consultes i reclamacions per part de la persona interessada.
– Gestió de l’servei d’alertes de disponibilitat de peces a la pàgina web.
– Gestió i emissió dels següents documents acreditatius de venda: tiquet digital i Tax Free.

La retirada de l’consentiment d’aquests tractaments per part de l’interessat no condicionarà l’execució de l’contracte de compravenda celebrat entre aquest i “El Portal”.

Interès legítim

En relació amb les següents finalitats la base legal de l’tractament de les dades personals de l’interessat serà l’interès legítim de “El Portal”.

– L’elaboració de perfils mitjançant la navegació a la pàgina web per part d’un usuari registrat en la mateixa, així com de tots aquells usuaris que ens hagin facilitat les seves dades per a qualsevol altra finalitat.
– L’elaboració de perfils per a l’enviament d’informació sobre promocions exclusives, últimes novetats i informació personalitzada adaptada a l’perfil de la persona interessada.

El nostre interès legítim consisteix a poder garantir que la nostra pàgina web roman segura, així com per ajudar a “El Portal” a comprendre les necessitats, expectatives i el nivell de satisfacció dels usuaris i, per tant, millorar els serveis, productes i marques . Totes aquestes accions es realitzen amb la finalitat de millorar el nivell de satisfacció de client i assegurar una experiència única de navegació i compra.

Finalitat d’Ús:

Les galetes que fa servir el nostre lloc web estan destinades a l’elaboració d’estadístiques i analítiques de rendiment del nostre lloc web per tal de personalitzar els continguts i millorar l’experiència d’usuari de forma positiva. També fem servir galetes publicitàries per tal d’adaptar els continguts a el tipus de cerca i comportament de l’usuari dins del nostre lloc web. A la fi d’aquest text presentem un enllaç per ampliar la informació sobre les cookies específicament usades en el nostre lloc web.

Destinataris:

L’ús de les cookies en el nostre lloc web està reservat únicament a la gestió interna i funcionament tècnic del nostre lloc web per “El Portal”, les dades del apareixen a l’inici d’aquesta pàgina, i per tant no es cedeix el seu tractament a tercers excepte les galetes d’analítica en què intervé Google Analytics. Més avall trobareu més detalls, com lso dades de contacte de Google Analytics.

Opcions de l’usuari. Acceptació, Rebuig, Informació i Configuració personalitzada:

Cada vegada que un nou usuari accedeix al nostre lloc web se li obre una finestra a peu de la web en a què pot acceptar o rebutjar les galetes del nostre lloc, o ampliar la informació sobre les mateixes. Així mateix, també li dóna l’opció de configurar de forma senzilla el tipus de cookies que vol acceptar simplement fent clic en cada tipus, de manera que pugui acceptar uns i rebutjar altres tipus de cookies de forma senzilla i ràpida.
Pot també accedir a aquest panell de control i acceptar o rebutjar cookies des fent clic al següent enllaç:

Opcions

DURADA DE LES COOKIES:

Les cookies que fem servir queden al teu navegador durant un temps limitat, que oscil·la des d’uns minuts, en el cas de les cookies considerades NECESSÀRIES per al funcionament del web, fins a diversos mesos i sempre amb un màxim de 2 anys.
L’usuari pot veure més avall la següent informació del seu interès:

Tipus de Cookies que fem servir i la seva finalitat.

Com configurar el seu navegador web perquè elimini o no accepti les galetes.

Com configurar directament des del nostre lloc web quines cookies voleu acceptar i quins no. En tot cas, les galetes necessàries per al funcionament del web s’esborren del seu navegador a lso pocs minuts d’ús.

Llistat de cookies, finalitat, i durada al seu navegador.

TERMINI D’ÚS DE LES COOKIES:

Llevat que l’usuari elimini les galetes pels procediments que es detallen més avall, segons el seu tipus de navegador, o seleccioneu al tauler de control a la seva disposició que no accepta les mateixes, aquestes podran romandre en el vostre navegador entre 1 minut i 2 anys , segons el tipus de galeta. Per a més detalls veure llistat de galetes adjunt.

Si vols saber més sobre l’ús de cookies que realitza aquest lloc web ets al lloc indicat. A continuació, anem a explicar-te què són exactament les galetes; quin tipus de cookies utilitzem i per què; i com pots exercir el teu dret per configurar el teu navegador i desestimar l’ús de qualsevol d’elles.

Això sí, has de saber, que si decideixes no utilitzar algunes galetes, aquest lloc web pot no funcionar perfectament, afectant a la teva experiència d’usuari.

TIPUS DE COOKIES

Per poder oferir-te una millor experiència d’usuari, obtenir dades analítiques, emmagatzemar i recuperar informació sobre els teus hàbits de navegació o del teu equip i desenvolupar la seva activitat, aquest lloc web https://gotpv.es/ utilitza cookies pròpies i de tercers.

Quins tipus de galetes utilitza aquest lloc web?

• Galetes tècniques.
• Galetes de personalització.
• Galetes d’anàlisi.
• Galetes publicitàries.
• Galetes de publicitat comportamental.
• Galetes de tercers: Aquesta web pot utilitzar serveis de tercers que, per compte de Google, recopilaran informació amb fins estadístics, d’ús de el lloc per part de l’usuari i per a la prestació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i altres serveis d’Internet.

En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, Google utilitza galetes que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats al web Google.com. Això inclou la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

GESTIONAR I REBUTJAR L’ÚS DE COOKIES

En qualsevol moment, pots adaptar la configuració de el navegador per gestionar, desestimar l’ús de galetes i ser notificat abans que es descarreguin.
També pots adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les galetes, o únicament les galetes de tercers. I també pots eliminar qualsevol de les galetes que ja es trobin en el teu equip.
Si tens qualsevol dubte sobre aquesta Política de Cookies, pots contactar amb nosaltres enviant-nos un mail a l’correu indicat a l’inici d’aquesta pàgina.

Índex de continguts:

QUÈ ÉS UNA COOKIE

Una galeta és un fitxer que es descarrega al teu ordinador a l’accedir a determinades pàgines web o blocs.
Les cookies permeten a aquesta pàgina, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els teus hàbits de navegació o del teu equip, i depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzis el teu equip, es poden utilitzar per reconèixer-te.

El navegador de l’usuari memoritza galetes al disc dur només durant la sessió actual ocupant un espai de memòria mínim i no perjudicant l’ordinador. Les galetes no contienenninguna classe d’informació personal específica, i la majoria de les mateixes s’esborren del disc dur a l’acabar la sessió de navegador (les anomenades galetes de sessió).

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard a les galetes i, amb independència de les mateixes, permeten o impedeixen en la configuració de seguretat les galetes temporals o memoritzades.
Les cookies s’associen a navegador, no a la persona, de manera que no solen emmagatzemar informació sensible sobre tu com targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies o informació personal, etc.
Les dades que guarden són de caràcter tècnic, estadístiques, preferències personals, personalització de continguts, etc.

ACCEPTACIÓ DE LES COOKIES: normativa vigent

A l’accedir a aquest lloc web, i d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, us informem l’ús de cookies, donant-te l’opció d’acceptar-les expressament i d’accedir a més informació a través d’aquesta Política de Galetes.
Has de saber que, en el cas de continuar navegant, estaràs donant el teu consentiment per a l’ocupació d’aquestes galetes. Però, en qualsevol moment, podràs canviar d’opinió i bloquejar la seva utilització a través del teu navegador.

Per a la teva total tranquil·litat, aquest lloc web compleix amb el que estipula la normativa vigent en relació amb l’ús de les galetes i les teves dades personals:
El reglament LSSI-CE (Llei de la societat de la informació i de comerç electrònic)
El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques), que unifica la regulació de l’tractament de les dades personals en els països de la UE.
Aquesta Política de Cookies podria modificar-se en qualsevol moment per adaptar-lo a novetats normatives o canvis en les nostres activitats, sent vigent la que en cada moment es trobi publicada a la web.

TIPUS DE COOKIES

Per poder oferir-te una millor experiència d’usuari, obtenir dades analítiques, emmagatzemar i recuperar informació sobre els teus hàbits de navegació o del teu equip i desenvolupar la seva activitat, aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers.

Quins tipus de galetes utilitza aquest lloc web?

• Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una páginaweb, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que enella existeixin com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió , accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

• Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir a el servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com ara serien l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a l’ servei, la configuració regional des d’on s’accedeix a el servei, etc.

• Galetes d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris de el servei ofert. Per això s’analitza la teva navegació
a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

• Galetes publicitàries: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la forma més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, adequant el contingut de l’anunci a l’contingut de l’servei sol·licitat o a l’ ús que realitzi de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els teus hàbits de navegació a Internet i podem mostrar publicitat relacionada amb el teu perfil de navegació.

• Galetes de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació de l’comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció de la mateixa.

• Galetes de tercers: Aquest web https://gotpv.es/ pot utilitzar serveis de tercers que, per compte de Google, recopilaran informació amb fins estadístics, d’ús de el lloc per part de l’usuari i per a la prestació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i altres serveis d’Internet.

En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway,
Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, Google utilitza galetes que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats al web Google.com. Això inclou la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

GESTIONAR I REBUTJAR L’ÚS DE COOKIES

En qualsevol moment, pots adaptar la configuració de el navegador per gestionar, desestimar l’ús de galetes i ser notificat abans que es descarreguin.
També pots adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les galetes, o únicament les galetes de tercers. I també pots eliminar qualsevol de les galetes que ja es trobin en el teu equip.
Per això, heu de tenir en compte que hauràs d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzis ja que, com t’hem comentat anteriorment les cookies s’associen a navegador, no a la persona.

Google Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es-419
Internet Explorer https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorerdelete-manage-cookies#ie=ie-10
Mozilla Firefox https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-webrastrear-preferencias?redirectlocale=es&redirectslug=habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitioswe
Apple Safari https://support.apple.com/es-es/HT201265

Suprimeix les galetes de Chrome

Des d’aquí mateix pots eliminar galetes que ja estan emmagatzemades al navegador.
• Per fer-ho has de fer clic a Veure totes les galetes i dades de llocs.
• Podeu fer servir el botó Eliminar tot per esborrar totes les galetes emmagatzemades, o eliminar galetes individualment amb el botó a la banda de cadascuna.

Mozilla Firefox

• Obre Firefox, fes clic al botó de 3 barres a la part superior dreta i selecciona Opcions.
• Clic a Privadesa i seguretat a la columna de l’esquerra.
• A la secció Privadesa de el navegador, clic a Personalitzat.
Marca la casella a la banda de Cookies, i al menú desplegable al seu costat tria l’opció Totes les cookies.

Microsoft Edge

• Obre Edge, fes clic al botó de 3 punts en la part superior dreta i selecciona Configuració al menú.
• Baixa fins a la secció Configuració avançada i fes clic al botó Veure configuració avançada.
• Baixa fins a la secció Galetes i al menú desplegable sota de la mateixa, tria una de les opcions: No bloquejar cookies, per habilitar-; Bloqueja totes les galetes, o bloquejar només galetes de tercers.

opera

• Obre Opera, fes clic al logotip de el mateix a la cantonada superior esquerra de la pantalla i triï Configuració.
• A el fons de la finestra, feu clic a Avançat i després a Configuració de contingut.
• Fes clic a Galetes i activa l’interruptor a la banda Permet que els llocs guardin i llegeixin dades de galetes (recomanat).

Internet Explorer

• Obre Internet Explorer, feu clic al botó eines a la part superior derechaelige Opcions d’Internet.
• Aneu a la pestanya Privadesa i fes clic a Avançada.
• Aquí pots triar el nivell d’accés per a les galetes d’origen i les de tercers. Paraactivar galetes, tria D’acord a Galetes d’origen.
• Fes clic al botó D’acord.

habilitar galetes

Activar les galetes al navegador és molt fàcil, encara que potser vulguis bloquejar o desactivar-les en alguns casos. El problema és que bloquejar les galetes o deshabilitar va en detriment de la teva experiència de navegació. Molts llocs, per no dir la majoria, no funcionaran sense aquestes. Però igual, deixar totes aquestes galetes també pot comprometre la teva privacitat. Per això, el millor enfocament podria ser deixar-les actives i bloquejar les que no vulguis.

La nostra web obrirà de forma automàtica en el seu navegats una finestra emergent al peu del web que li donarà l’opció de seleccionar de manera senzilla el tipus de cookies que desitja acceptar o rebutjar.
Podeu accedir també des d’aquesta Ubicació:

Opcions.

Si tens qualsevol dubte sobre aquesta Política de Cookies, pots contactar amb nosaltres enviant-nos un mail a l’adreça de correu indicada a l’inici d’aquesta pàgina.

Obrir xat
IKIGAIEBRE
Hola,
et podem ajudar?