Ikigaiebre

Formació

Transmetre els coneixements i valors que al meu entendre poden ajudar a una millora en la professionalitat i en les relacions humanes basades en un aprenentatge multidisciplinari, amb noves estructures educatives de cooperació que ens apropin a un referent, una motivació i un autoconeixement d’autoresponsabilitat, per accionar la nostra vida cap al camí que ens fa sentir realitzats i al mateix temps donar un servei professional desenvolupant la nostra passió individual i aportant un bé comú, amb valors i ètica social, respectuosa amb la terra i l’individu.

Tot un equip de professionals està a el vostre disposició per tal d´adaptar la formació a les vostres necessitats, donat una personalització a cada projecte o programa que presentem.

Els diferents mòduls i càpsules formatives exposades poden ser adaptades segons les necessitats de l’alumnat, context, recursos, duració.

Per les meves competències, i manera d’entendre la societat i el món la meva estratègia docent passa per utilitzar un aprenentatge més emocional, obrint la part límbica del cervell: Aprendre jugant.

Obrir xat
IKIGAIEBRE
Hola,
et podem ajudar?