Ikigaiebre

Cuina FOR KIDS neix de la voluntat de donar continuïtat a l’activitat extraescolar presencial que dúiem a terme a Tarragona (Espanya) a més de poder-ho fer arribar a tothom de parla hispana.

En la nostra acadèmia no us donarem només receptes, ensenyarem als petits de la casa a cuinar: els ensenyarem tècniques culinàries, cultura gastronòmica internacional, potenciarem la seva creativitat entre fogons, parlarem de nutrició i de bons hàbits alimentosos, i treballarem de manera transversal les matemàtiques, la física o la química.

I tot això ho farem en un entorn divertit i… enriquit amb anglès!

Una oportunitat genial per a passar temps en família, compartint aprenentatges per a al final delectar-se menjant-se “els exercicis pràctics”! 

Entra i descobreix tot el que pot aportar la cuina a la nostra nova generació de grans xefs!

Al capdavant de l’acadèmia està la nostra xef Alba Molas, professional de la pastisseria, la cuina i la docència que, després de diversos anys impartint classes de manera presencial, ha fet el salt a l’altre costat de la pantalla.

La xef Alba disposa d’una dilatada experiència amb el públic jove i infantil: havent impartit diferents cursos d’activitat extraescolar de cuina en centres escolars espanyols i monogràfics locals, podem afirmar que més de 500 joves xefs han passat pels seus fogons.

Obrir xat
IKIGAIEBRE
Hola,
et podem ajudar?